Barbara KIDS FASHION NIEUWE COLLECTIE

Moodstreet is vernieuwd en hoe!

20 juli 2018
moodstreet is vernieuwd

Moodstreet is vernieuwd en hoe!

We gaan een hele nieuwe Moodstreet zien. Had je gedacht dat het Moodstreet was met het zien van deze foto? Nou dat is het en hoe!

Alles is geïnspireerd op de super-hero’s van onze kids. Wat houdt ze eigenlijk hangend op de bank bezig. Elk kind op z’n eigen telefoontje of tablet.

Onze DARLINs (de meiden) zijn super hip, bezig met de laatste trends en volgen vloggers. De meisjes hebben de grootste lol met Snapchat en niet te vergeten Musical.ly. In de DARLINs kleding zie je dit terug. De meiden van vandaag weten wat ze willen en dat uit zich in deze wintercollectie. De aansluitende fit waarin ze alle moves (op Musical.ly) goed kunnen laten zien. Mooie gladde materialen met stretch maar zeker ook stoffen met een hoog aaibaarheid gehalte en duidelijk sprekende kleuren, graphics en details. Kortom, een uitgesproken look voor je dochter.

En dan natuurlijk niet te vergeten de jongens, de FELLOWs

Bij de FELLOWs zijn de kleuren duidelijk en fris. Bij al dat chillen moet je kleding erg comfy zijn en met deze sweats, fijn geruwd van binnen, is het relaxen to the max. Hoodies en deze sweats spelen een grote rol in de wintercollectie en worden afgewisseld met shirts waarop eenvoudig, rustig maar geraffineerd artwork staat. Kijk hieronder wat een toffe look er is gecreëerd!

De maatvoeringen lopen van 98 tot 164/170 en er komen twee leveringen deze winter.

Dit ziet er gaaf uit he! Wat vind jij ervan?

Binnenkort  in de winkels en op Moodstreet.nl

Barbara

moodstreet is vernieuwd

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply