NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Weekoverzicht week 39

30 september 2017
weekoverzicht

# LITTLE BLACK DRESS #

Wij spotten deze gave little black dress bij de grootste kinderkledingwinkel van Nederland en waren direct enthousiast over de pasvorm en zachte stof! Benthe laat hem zien in de mix met shiny SILVER en natuurlijk een onmisbare PANTERPRINT! Hangt er in de kast van jouw dochter al een little black dress te pronken? Klik op de foto om de blog te lezen en meer foto’s te bekijken.

Kids Republic

# TASSENCOLLECTIE #

Wist je dat Le Big sinds dit seizoen ook een super uitgebreide tassencollectie heeft? Echt zo veel kleuren en printjes en vooral heel veel verschillende modellen. In dit blog vertellen we je er alles over. En we zijn heel benieuwd voor welke stijl jij zou gaan. Laat je het weten? Klik op de foto om de blog te lezen.

Le Big tassencollectie

# HIPPE JOGGJEANS # MUSTHAVE #

Drie zusjes laten jullie met veel foto’s zien, hoe je deze te gekke joggjeans op drie verschillende manieren kunt stijlen!
Welk setje vind jij het leukst? Van Bobbie, Zonne of Nova?
Klik op de foto om de blog te lezen.
Dutch sisters styled in Dutch Dream Denim
# TWEEDE LEVERING TOPITM #
Afgelopen donderdag stond in het teken van de tweede levering van het hippe merk TOPitm. Een prachtige aanvulling op de eerdere levering als je het ons vraagt…
In de blog zie je de beide thema’s van deze levering in woord en beeld! Klik op de foto om de blog te lezen.
Topitm winter 2017

# BUDGET #

Denise spotte dit gave item op internet en ondernam gelijk actie. Ook vertelt Denise een persoonlijk stukje over samen shoppen met Seina, en dit is niet altijd even makkelijk;). Klik maar op de foto dan kun je er alles over lezen.

3
# GIVE AWAY BRAQEEZ #
Hebben jullie de te gekke actie van Braqeez gezien deze week? Shopaholiek mag maar liefst twee paar schoenen weggeven!
Een paar hippe boots voor meisjes en een paar stoere stappers voor jongens. Jij doet toch ook mee? Lees in de blog hoe je kans maakt… Klik hiervoor op de foto.
Give away Braqeez
# NIEUW MERK #
STOP MET SCROLLEN, want wil jij, net als wij, ook graag dat je kind draagt wat bij hem/haar past en net even anders is? Dit prachtige modelabel uit België leent zich daar perfect voor. In de blog lees je er alles over en als je even doorklikt op het merk, zie je nog heel veel meer…..MOOIS!!! Wij zijn benieuwd wat jullie ervan vinden, want binnenkort hebben wij MEER…
Klik op de foto om de blog te lezen.
INDEE collection
# BOYS BOYS BOYS #
Jongensmoeders opgelet, we laten jullie één van onze FAVORIETE MERKEN in de mix zien! Lees snel de blog door op de foto te klikken met lekker veel aan-foto’s… én een voorproefje van een te gekke GIRLS outfit.
1
# BILLY & LILLY BOYS #
Dit is dé perfecte outfit voor stoere, beweeglijke jongens! In de blog laat Sepp jullie zien hoe gaaf het staat en je leest veel nuttige info. Klik op de foto om de blog te lezen.
Billy & Lilly


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply