GIRL Mandy NIEUWE COLLECTIE

Back to School in Nik & Nik

24 augustus 2017
Back to School

De eerste dag op de middelbare school

Weet jij het nog? Je allereerste schooldag op de middelbare? De exacte details van die dag weet ik niet meer, maar ik me herinner me wel het gevoel van die eerste paar weken. Je bent nieuw, je kent bijna niemand uit je klas en je voelt je vooral heel ongemakkelijk. Ik kwam uit een klein dorp waar iedereen elkaar kent en dan stap je na 12 jaar ineens uit die veilige vertrouwde bubbel. De ontdekkingstocht gaat van start. Je leert nieuwe mensen kennen en komt op nieuwe plaatsen. Dat maakte veel indruk en daarom is zo’n overgang heel spannend.

Senna vindt dat ook, maar ze kijkt er ook enorm naar uit. Haar eerste schooldag op de middelbare komt nu echt dichtbij. Eerst was daar de zoektocht naar de nieuwe schooltas. Deze moest aan een aantal eisen voldoen. Al die zware boeken die je moet dragen; dan moet een tas wel tegen een stootje kunnen. Haar keuze viel op dit opvallende roségouden exemplaar van Eastpak.

Natuurlijk moest er ook een nieuwe outfit gescoord worden voor deze belangrijke dag. Het toeval wil dat ze bij haar vriendinnetje in de klas komt en deze meiden vinden het leuk om te twinnen. De kleding van Nik & Nik is favoriet, dus wij besloten onlangs om er maar een shopdagje van te maken. Net als haar vriendin koos Senna voor de Jintha dress in donkerblauw met contrasterende witte stiksels. Een klassiek tijdloos jurkje dat mooi aansluitend zit van boven en speels uitloopt. Haar biker boots in zwart lakleer maken haar outfit compleet.

Shoppen

Jintha dress – Biker bootsRugzak

Mandy

Vind je het leuk om meer blogs van Mandy te lezen? Klik dan hier.

Op Instagram geeft Mandy een kijkje in haar leven en dat van haar kinderen. Je volgt haar hier.

 

Nik & Nik

Nik & NikNik & NikNik & Nik

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply