Hanneke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

SNEAK! Billy & Lilly (hoog)zomer ’17

13 mei 2017
header2

NOG MEER MOOIS VOOR DEZE ZOMER! 

We kunnen alweer een tijdje genieten van de nieuwe collectie van Billy & Lilly. De echte fans hebben vast alweer een aantal mooie items in de kast hangen. Dat zal misschien best lastig geweest zijn, het kiezen uit zoveel moois! En Billy & Lilly heeft een verrassing: vanaf vanaf vandaag komen er nog enkele nieuwe items bij! Wij van Shopaholiek mogen jullie alvast een Sneak review laten zien van de nieuwe kleding en dat vinden wij natuurlijk hartstikke leuk!

Eerder schreef ik al een blog over een jongensset en een meisjesset van Billy & Lilly. Vandaag laat Aukje jullie een jurkje en een leuk setje zien. We beginnen de blog met het setje, bestaande uit een nieuw shirt en het skater rokje.

Het t-shirt ‘Sophie’ is een van de nieuwe items die aan de huidige zomercollectie wordt toegevoegd. De gestreepte print heeft de kleuren navy en wit en op de voorkant staat een neon-roze ster. De mouwen zijn effen navy. De neon-roze biesjes maken het shirt helemaal af. Het shirt heeft een mooie, aansluitende pasvorm en zit bovendien heel comfortabel. Echt een super toevoeging aan de collectie! Aukje combineert het shirt met het gave skater rokje ‘Lois’. Het zwierige, uitlopende model is echt een hit deze zomer. De kleur matcht perfect bij de ster van het shirt.

billy & lillybilly & lillybilly & lilly

billy & lilly

Het tweede nieuwe item dat vanaf vanavond verkrijgbaar is, is ‘dress Sarah’. Een heel leuk jurkje in de kleur neon pink, met neon oranje mouwen. Neon kleuren zijn deze zomer helemaal hip. Ik vind het altijd prachtig, helemaal met een paar mooi gebruinde benen straks in de zomer! Ook dit jurkje heeft een print van een ster op de voorkant in de kleur wit. Het jurkje valt mooi aansluitend en de witte biesjes aan de zijkant geven het een sportieve look. Zie de foto’s hier beneden!

Facts en tips:

  • Aukje draagt het shirt, rokje en jurkje in maat 122/128. Ze is 121 cm lang. De kleding valt goed op maat.
  • Het shirt combineert ook heel erg leuk met de lowpants Floor navy melee.
  • Aukje draagt slippers onder het jurkje en het rokje maar het is ook leuk te dragen met bijvoorbeeld witte sneakers.
  • Voor de koudere dagen zijn er mooie bijpassende leggings of leuke kniekousen.
  • Maak het geheel af met een leuk vest of spijkerjasje.

Shoppen:

Het shirt en jurkje zijn vanaf vandaag verkrijgbaar op de website van Billy & Lilly.

Wil je meer blogs lezen van Hanneke, klik dan hier.

Ik zou het leuk vinden als je mij volgt op instagram: @Hanneke

billy & lillybilly & lillybilly & lilly

billy & lilly


Facebook Comments


Hanneke Farber

Hanneke Farber

Beste volgers, mijn naam is Hanneke en ik ben 36 jaar. Ik ben moeder van 3 kids: Mats, Aukje en Sepp. Ik ben gek op kindermode en fotograferen is mijn passie. Leuk om dat hier te kunnen combineren!
Hanneke Farber

Latest posts by Hanneke Farber (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply