GIRL Mandy MUSTHAVE

Musthave Sunday: Shortama

15 april 2017
Pyjama Party (2)

Dit keer laten we een iets andere musthave zien dan wat je van ons gewend bent. Misschien zit je gezellig met je gezin aan het paasontbijt vandaag. Wij wel, en dat doen we in pyjama! Vandaar dat we als musthave item voor deze zondag kozen voor de shortama. Vaak lopen we tegen de leukste dingen aan tijdens het shoppen. Na een bezoekje laatst aan de bioscoop gingen we nog snel de Hema in waar we deze superleuke shortama’s spotten. Ze zijn er in diverse varianten en ze zijn allemaal even tof.

Deze groene met roze boord en wolkjesprint is toch te gek? Daar droomt je dochter in ieder geval lekker in weg. Senna houdt niet zo van een nachthemd en in de zomer heeft ze het vrij snel warm ’s nachts. Dus een pyjama met lange mouwen en lange broek is vanaf april/mei not done. Deze pyjama heeft een kort broekje en een los shirtje, wat toch gekleed is en niet te warm. Daardoor ideaal voor logeerpartijen hier of bij vriendinnen.

Naast de wolkjespyjama konden we variant in lichtblauw met cactusprint niet laten liggen. Ook een ijsjes- en hartjespyjama heb ik voorbij zien komen, allemaal even leuk. De keuze is gevarieerd en ze zijn zoet en girly. Welk meisje houdt hier nou niet van?

Shoppen:

Shortama wolkjes

Shortama cactus

Shortama’s ijsjes + streepjes

 

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply