GIRL OOTD

Linde in Indian Blue Jeans, Like Flo, Clic! en Nosah

6 oktober 2016
let-it-snow

LET IT SNOW

Wat is het inmiddels al super lang heerlijk weer zeg. Eerst een lekkere warme nazomer en nu is het fris, maar zo zonnig. Buiten ziet het er prachtig uit met de natuur in al haar herfstkleuren. Wij genieten er van en voor de winter hopen we heel erg op sneeuw en ijs.

Linde is al helemaal klaar voor de winterse temperaturen. Ik zie haar al zo over de ijsbaan zwieren in haar gouden jas van Indian Blue Jeans. De jas heeft een leuk doorgestikt patroon en een blauwe voering in de capuchon. Het bontrandje geeft de jas een echte winterse look. Ik mocht deze jas uittesten van Indian Blue Jeans en kon geen winkel vinden die de gouden jas verkoopt. Ze hebben allemaal de navy blauwe variant ingekocht, die is ook erg mooi. Mocht jij nou een winkel hebben en wel de gouden versie verkopen, laat het ons dan weten.

Onder haar jas draagt Linde een iets uitlopend spijkerrokje met knoopjes aan de voorkant. Dit model rok is helemaal hip voor de meiden deze winter en ook in je eigen kast mag hij eigenlijk niet ontbreken. Je komt ze in allerlei kleurtjes en stofjes tegen en verschillende merken hebben dit model in hun collectie. Wij gingen voor deze jeans variant omdat dit zo heerlijk combineert met alles in de kast. Het rokje van Indian Blue Jeans is Linde alleen nog wat ruim.

We hebben het rokje afgestyled met een fijne, zachte sweater in oud roze. Een inspirerende tekst, gouden details en fijne spikkels in de stof maken de trui extra mooi. En dan haar maillot van Like Flo, die is roomwit met een brede, gouden bies aan de zijkant, zo leuk. Nu staan witte leggings hoog in mijn fashion no’s, maar ze kunnen ook echt heel mooi zijn. Als je denkt wit past overal bij, dus het kan bij elke outfit, dan kan het mis gaan. Als de kleur mooi bij de outfit past, dan kan het echt wel. Zorg er wel voor dat zo’n lichte legging of maillot schoon is.

Deze outfit heeft echt veel leuke elementen, dus ik ga nog even door. De laarsjes zijn van Clic! en Linde en ik waren echt gelijk verliefd. Ze zijn navy, een echte trendkleur voor schoenen deze winter. Wij vielen voor de afwerking met de sliertjes die een glansje hebben, helemaal in love. Tot slot nog een gouden haarbandje van Nosah, die hebben echt zulke leuke haar accessoires. Kijk ook eens op hun Facebookpagina wat voor leuke nieuwe items eraan komen.

Maatvoering:

Linde is nu 125 centimeter en groeit naar schoenmaat 31 toe. Ze draagt de kleding van Indian Blue Jeans in maat 8. De sweater en de jas zitten perfect, het rokje is nog wat ruim. De Like Flo maillot draagt ze in maat 122/128 en ook deze zit perfect. Van de laarsjes draagt ze maat 31.

Verkoopinformatie:

Sweater

Jeans rokje

Blauwe laarsjes

Maillot

Haarbandje

Indian Blue Jeans gouden winterjasNosahLet it snowIndian Blue JeansIndian Blue JeansIndian Blue JeansClic!

* sponsored post


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply