BOY REVIEWS SPOTLIGHTSHOP

Thijs in Koin via San*s Kids

24 september 2015
SAN-S KIDS

THIJS IN KOIN VIA SAN*S KIDS

Thijs en ik houden van een landkaart-print. Blij verrast was ik dan ook toen ik deze gave trui van Koin ontdekte in de webshop van San*s Kids. Er was nog wel lichte twijfel. De collectie van Koin is namelijk super gaaf. Vooral de blauwe longsleeve met een fotoprint van een berglandschap trok ook erg onze aandacht. Voor nu hebben we die op onze verlanglijst gezet en hebben we de landkaart sweater van Koin geshopt.

En we shopte bij San*s Kids dus. Deze gave webshop met een stenenwinkel in Winschoten Groningen verkoopt naast het Deense merk Koin nog allerlei andere leuke en hippe merken. Ik vind zelf LCKR altijd erg leuk en best fijn geprijsd. San*s Kids heeft verder bekende merken zoals TOPitm, Quapi en Tumble ’n Dry. Afgewisseld met gave merken die je net iets minder vaak ziet zoals D’rak, Rumbl! en mijn persoonlijke favoriet Lill’g Treasures. Neem eens een kijkje in hun webshop: www.sanskids.nl. Je kunt ze natuurlijk ook volgen via hun Facebookpagina.

Wij hebben de sweater van Koin gecombineerd met een super mooi skinny broekje van Retour. Dit merk kun je in het voorjaar ook verwachten bij San*s Kids. Onder de trui draagt Thijs een hippe houthakkersblouse van Vingino en we maakte deze set af met zijn stoere schoenen van Braqeez.

Ons oordeel:

  • Prijs:  De sweater van Koin kost € 49,95.
  • Kwaliteit: Warm, zacht, dik, helemaal top.
  • Pasvorm: Thijs draagt bij 130 cm, maat 134/140. Nog ruim, maar kan zeker al.
  • Draagcomfort: Thijs vindt de trui heel fijn zitten en zo lekker warm.
  • Minpunt: Ik heb echt niets kunnen ontdekken.
  • Pluspunt: De landkaart print, echt geweldig.
IMG_8322

De sweater van Koin is in het echt een stuk blauwer dan op de webshop foto.

IMG_8352 IMG_8371Untitled design IMG_8399 IMG_8411


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply